Intro workshop – Medveten närvaro

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/11/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Brovillan, Hjulsbro

Categories


Introduktionsworkshop – Medveten närvaro

med Linda Granquist i Linköping

Vill du leva ditt liv fullt ut?
Vill du höja kvaliteten på ditt liv?

Välkommen på en workshop som innehåller föreläsning, meditation och enkla övningar för att leva i medvetenhet och närvaro.

Genom medvetna val kan vi skapa våra liv och leva fullt ut! Längs vägen kan det finnas mönster, beteenden och strategier som inte är så hjälpsamma och det kan vara värdefullt att undersöka dessa för att se vilka behov som egentligen finns under dem. Genom att ta kontakt med våra behov och vad vi verkligen längtar efter kan vi komma i djupare kontakt med oss själva och fyllas av livets kvaliteter istället för distraktion.

Zen Coaching är en metod som går på djupet, eftersom den inkluderar helheten och inte bara den mentala biten. Zen betyder meditation, sanning, närvaro, medvetenhet, lätthet, klarhet och varande. Coaching är ett sätt att stödja och stärka oss själva och andra genom djupt lyssnande och kraftfulla frågor. Zen Coaching är en enkel, kraftfull coachingmetod som är utvecklad genom inspiration av synsätt från både öst och väst. Det förenar djupt, inre utforskande med handlingskraftiga verktyg genom coaching och ledarskap.

Max 14 deltagare.

Mer information om Zen Coaching finns på www.lindagranquist.se eller www.zen-coaching.com

Tid: 9 november, 18.30-20.30

Din investering: 300 kr.

Plats: Brovillan, Hjulsbro. Max 14 deltagare

Anmälan: linda.k.granquist@gmail.com eller via www.solbackens.com