Zen Coaching-kväll med temat: Drivkraft och motivation

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/09/2017
6:30 pm - 9:30 pm

Location
Stockholms Ledarinstitut, Anders Reimers väg 18

Categories


Zen Coaching-kväll med temat: Drivkraft och motivation

Med Roger Marklund, Senior Zen Coach

(This workshop will be held in Swedish)

VAD HÄNDER
Vi kommer att utforska vad det är som djupast motiverar oss att agera eller inte agera genom att tillsammans stödja varandra att hitta våra egna sanningar.

VEM
Inga förkunskaper krävs. Nyfikenhet kan vara nyttigt att ha med.

ZENCOACHING
Grunden i zencoaching är att acceptera och leva den fulländning vi är!
I all enkelhet påminna oss om vad som redan finns .

En viktig attityd i zencoaching är icke dömande nyfikenhet utforska upplevelsen av just detta nu och kapaciteten och villigheten att vara med det som är i ögonblicket . Zencoaching är inte att fixa mig eller någon annan utan att återupptäcka våran potential genom medveten närvaro vara med det som vi mist kontakten med.

Antingen lever vi vår potential eller så längtar vi efter den.
Ett enkelt men kraftfullt sätt att komma i kontakt med sina resurser i detta nu är att utforska ögonblicket ”vad som är” med en klarhet som uppstår när inget behöver fixas. Detta är en process att korta stunder av klarhet ,(stanna upp och tillåta) är en resa som bygger upp tillit som kan tillåta varje aspekt av mig, sakta kan vi tillåta upplevelsen av känslor ,fysisk förnimelse och behov i varje situation i våra liv

 

Tid: Kl 18.30-21.30a

Plats: Stockholms Ledarinstitut, Anders Reimersväg 18, Reimersholme

Investering: 200 kr. Te och enklare fika ingår. Du betalar kontant på plats eller via Swish

För mer info: Roger Marklund, 070 646 26 08 eller till roger@zencoaching.nu

För mer information om Zen Coachinghttp://www.zen-coaching.com

Om mig:
Jag har varit med i Zen Coaching-utbildningsteamet i Sverige ,Norge och Polen och arbetar i dag med olika former av medveten närvaro som: Zen Coaching, ledarskap och mindfulness

De senaste 14 åren har jag arbetat med medvetan närvaro i olika former, personlig utveckling och meditation vilket lett till att mitt arbete kännetecknas av känslighet, klarhet och kärleksfull närvaro, som tillåter människor att komma i kontakt med sin egen glädje och sin egen inre stillhet och därifrån hitta sin egen kreativitet.

Född i Norrland, flyttade tidigt till Portugal (reseledare) för att sedan bli skåning (Icahandlare) Jag drog i handbromsen i Skåne när allt gick för fort. Jag hamnade i en djup existentiell kris vilket gjorde att jag började se hela mig, jag tog hjälp, jag stannade upp för att äntligen ta hand om mig själv, vilket jag gjort sedan dess. I dag hjälper jag andra att stanna upp och se sin egen potential och vad det är de verkligen vill göra.

Jag är diplomerad Senior Zen Coach och mindfullnessinsruktör, licensierad sorgearbetare, familjekonstelationer, inner child work och utbildad i livsvalscoaching. Jag har flera kurser, längre och kortare, i personlig utveckling bakom mig, bland andra Training for Life på BaraVara, steg 1 och 2 på Mullingstorp, Icas Butiksledarutbildning och deras Företagsledarutbildning samt livets goda skola. Jag har 3 år arbetat på Mullingstorp, som assisterande terapeut och är Diamond Approach student.