Zen Coaching-kveld: Dyp transformasjon

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/11/2017
6:00 pm - 10:00 pm

Location
Otto Sverdrupsvei 9, Pranahuset

Categories


ZEN COACHING – DYP TRANSFORMASJON
med Kåre Landfald

Velkommen till en dyptgående, nærende og transformerende kveld med Zen Coaching!

“Det viktigste er å finne ut hva som er viktigst”
– Shunryu Suzuki

HVA LENGTER DU ETTER?
Hva er viktigst for deg? Hva er din dypeste lengsel?

Denne kvelden vil vi jobbe med enkle og kraftige verktøy for å støtte deg selv og andre til dyp transformasjon og nærvær.

Kåre vil presentere og demonstrerer de grunnleggende prinsippene og verktøyene i Zen Coaching. Vi vil jobbe med guidede meditasjoner, lytte/inquiry-øvelser og coachingdemonstrasjoner.

Vi vil også utforske hva som skal til for å leve i dypere nærvær i hverdagens utfordringer. Vi vil undersøke hvordan du kan bruke utfordringene som oppstår i hverdagen som muligheter for utvikling i stedet for irriterende hindringer.

ALLE PROBLEMERS ‘MOR’
Den dypeste roten til problemene og lidelsen i livet er at vi har mistet eller mister kontakten med oss ​​selv.

Den effektiveste løsningen på våre problemer er derfor å gjenopprette den dypere indre kontakten med oss ​​selv. Når vi gjenoppretter dypere kontakt med oss selv, blir det som tidligere opplevdes som store problemer, heller interessante og normale utfordringer i livet. Dette representerer et skifte fra en tilstand av lidelse, til tillit, engasjement, flyt og nærvær.

Å SI ‘JA’ TIL VÅR INDRE OPPLEVELSE
Nøkkelen til indre kontakt er å si “ja” til vår indre opplevelse i øyeblikket – uansett hvor utfordrende det måtte være. Dette betyr å møte våre indre erfaringer med empati og nysgjerrighet fra hjertet.

Etter hver “aha!”, etter hver oppvåkning til vår sanne natur, har vi en tendens til å falle tilbake til reaksjoner basert på frykt, separasjon, stress og kamp.

Med Zen Coaching-verktøy kan vi lære oss å være mer åpen, sårbar og ærlig i møte med vår frykt. Vi lærer å gjøre et skifte fra frykt til tillit, nysgjerrighet, mot og kjærlighet i hverdagssituasjoner som ellers har virket smertefulle, vanskelige, kanskje håpløse.

HVA ER ZEN COACHING?

“Zen” betyr meditasjon, bevissthet, nærvær. Coaching betyr å tilby støtte gjennom tilstedeværelse, sterke spørsmål, dyp lytting og vennlige utfordringer.

Plats: Otto Sverdrupsvei 9, Pranahuset, Oslo, Sandvika

Tid: Onsdagen 29 november kl 18-22. Kom gärna en  kvart före start

Investering: 600 NOK. Betalas kontant på plats.

Anmälan: Online 

Eller send e-post til eva.zencoaching@gmail.com