Change your cover photo
Change your cover photo
Swedencarinajohnson@hotmail.com+46(0)700-59 99 33carina.johnson.gbg
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Sweden

Carina är certifierad Zen Coach och certifierad Mindfulnessinstruktör, Här och Nu, och har Masterexamen i Fine Art and Design. Carina har arbetat i kreativa processer på Arabia, Rörstrand, Åhléns, KappAhl, Volvo, SAAB, för att nämna några. Carina har genuint engagemang, närvaro och passion att utforska det kreativa i att vara människa. Carina började integrera Zen Coaching 2010.

Jag erbjuder Zen Coach sessioner via Skype eller i Göteborg. Coaching är en investering i dig själv när du står inför en förändring, eller bara har en önskan att bli lyssnad på, utifrån där du är. Vi kan behöver landa i oss själva för att veta vart vi är på väg och varför. Certifierad inom Zen Coaching och Mindfulness, medveten närvaro erbjuder jag dig genom din egen integrering att se verkligheten som den är, på ett balanserat, icke dömande sätt.
Genom Zen Coaching får du utökad förmåga att upptäcka även det subtila som kroppsliga förnimmelser och du uppmärksammar mer medvetet dina känslor och tankar.
Här ges du möjlighet att se ditt liv som en kreativ resa med nya Nu att upptäcka. Du är kreatören i ditt liv, både i det yttre och det som sker i kontakt med ett inre utforskande, där jag följer dig och vänligt utmanar dig med kraftfulla frågor.
Jag har en bred erfarenhet av kreativa processer och vetskap om att beslut som fattas i kontakt med här och nu, utifrån din egen autenticitet, tenderar att bli intressanta livsbeslut.
Jag erbjuder att som Coach följa dig i att utforska och integrera det som är verkligt viktigt för dig.

Erbjuder också;
Zen Coaching som W A L K & T A L K i Slottskogen i Göteborg och sommartid även i Säter och Skapande Coachande i Ateljé i Majorna, Göteborg.
Walk and Talk är ett Coachande samtal i naturen som hjälper dig att bli mer närvarande i tanke, sinne och kropp.
Känslan av lugn som många känner av att vara ute i naturen stöds av forskning som visar att stresshormonet kortisol och vårt blodtryck sjunker.
Att röra oss fysiskt kombinerat med naturens närhet hjälper oss att släppa invanda tankemönster och underlättar ett rörligt och flexibelt sinne. Årstidsväxlingar och väderskiftningar ger också stöd åt att illustrera förändring och utveckling ur ett Coachande perspektiv. Du ges möjlighet att se på situationer ur en annan synvinkel och med större acceptans.
Walk and Talk Zen Coaching kan vara för dig som har ett stillasittande arbete. Endorfin och Serotoninnivån ökar i din kropp när du rör dig ute i naturen och ger välbefinnande samt ökar din förmåga att nyfiket utforska och medvetandegöra vad som händer i ditt liv, i din process. Forskning visar att humör, sömn och vårt tänkande påverkas av att regelbundet röra på oss och dessutom får det nya hjärnceller att växa.
Skapande Coachande sker i min Ateljé i Majorna, Göteborg. Här utforskas Zen Coachingens principer som T ex acceptans, aktivt lyssnande, icke dömande i kontakt med kroppsliga förnimmelser. Samtidigt får färger flöda på stora papper i kreativt, nyfiket utforskande av intentioner och möjligheter. Emellan dina sessioner ges övningar/ hemuppgifter som följs upp och vidareutvecklas vid nästa möte.

Du erbjuds ett kostnadsfritt 30 minuters första möte via Skype eller i Göteborg, här får du möjlighet att träffa mig och bekanta dig med Zen Coaching. Därefter möts vi under 60 minuters sessioner 1, 5 eller 10 gånger. Jag kommer också att stötta dig mellan sessionerna.
Studentrabatt ges för de inom Zen Coach nätverket.

Jag har också de senaste åren genomfört följande Vidareutbildningar inom Zen Coaching;

Zen Coaching Deepening, 5 stycken olika Moduler.
Zen Coaching Supervision Training.
Zen Coaching Teachers Training.
Zen Coaching 9 month Training, Assisterat på Modul 1, 2015.
Zen Coaching Mentorship Coaching Program 2016.
Zen Coaching 9 month Training, Assisterat på Modul 2, 3, 4, 2016.

carina.johnson.gbg
+46(0)700-59 99 33