Change your cover photo
Change your cover photo
NorwayKatrine@thismoment.no+47 41 66 33 67
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Norway

Hei :-)!
Så fint at akkurat du kikket innom.

Hvem er jeg? Hvor skal jeg?
Ved å stille og leve spørsmål som dette, for så å kjenne etter hvordan kroppen responderer, har jeg gjenoppdaget kroppen som navigeringsverktøy. Det har gitt meg en rikere og mer meningsfylt hverdag. Etter at jeg ble oppmerksom på zencoaching ser jeg klart at jeg har uendelige muligheter i livet mitt. Muligheter det er opp til meg å velge om jeg vil benytte meg av eller ikke. Det er alltid mitt valg.
Zencoaching-reisen har endret min måte å leve på. Nå lever jeg mer i spørsmålene og lengter ikke lenger etter svar og konklusjoner. Det høres kanskje merkelig ut, men for meg har det åpenbart meningen med livet.
Om vi alle skulle leve i konklusjonene ville nysgjerrigheten forsvinne og livet stoppe opp.

Akkurat nå er jeg en kvinne med et hjerte som ønsker at du skal få muligheten til å prøve zencoaching og finne ut hvordan det er for deg. Jeg tilbyr derfor private timer i Bergen sentrum, Osøyro, Nordstrøno og via Skype og telefon. Utover våren og sommeren kommer jeg til å holde flere introduksjonsworkshops, der du kan få en smakebit på hvordan man kan utforske ulike tema med hjelp av zencoaching. Jeg assisterer også på utdannelsen på Ängsbacka i Sverige, i Oslo og Bergen.

Vil du bli med og utforske dine spørsmål? Vil du se dine valgmuligheter? Ta kontakt og bli med på en reise som kan endre ditt liv. I tillit til at du velger det som er bra for deg, ønsker jeg deg GODT VALG :-)!

+47 41 66 33 67