Change your cover photo
Change your cover photo
Portugalmikael.cromsjo@gmail.commikael.cromsjo
Mitt arbete består i att ge medkänsla till den som står framför mig. Att lyssna utan att döma och hitta min balans där jag kan agera intuitivt, djupt förankrad i närvaro.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Portugal

Vägen jag har tagit har lett mig genom mycket smärta och prövningar. Erfarenheter som hjälper mig att växa. Som fortfarande ger mig nya insikter varje dag.

Genom zen buddhism, tantra och empatisk kommunikation så har jag fått viktiga verktyg för att hitta till glädje, avslappning och lycka.

All kunskap som vi behöver finns redan innom oss. Det som ibland saknas är någon att prata med. Någon som kan reflektera oss och hjälpa oss att göra det som vi vet är rätt.

Jag erbjuder Zen-Coaching över telefon skype och email.

Det finns även möjlighet besöka mig i Portugal för en intensivare coaching-period tillsammans.

En timmes coaching kostar 500 kr.

För 10 timmar är kostnaden 4000 kr

Medkänsla, underbar likt ett väldigt moln som regnar andlig nektar. Ger mig styrkan att fortsätta vanda på den stora vägen; Att förstå mig själv och världen runtomkring.

Under hela mitt liv har jag arbetat med att se igenom strukturer som hämmar utveckling och hittat nya vägar där frihet och effektivitet legat i centrum. Jag arbetar både med det inre och det yttre och ser hur dessa är nära sammankopplade med varandra.

Jag är född 1978 och är gift och har 3 barn. Luciano, Gabriel och Arjuna.

Tidigt i min barndom hade jag flera djupa andliga upplevelser som på många sätt lade grunden för den som jag är idag. Jag fick känna på någonting som var större än det materiella, någonting som alltid var kraftfullt och rent i sin natur.

Genom datorer kunde jag vid tidig ålder börja utveckla min kreativitet och jag startade min karriär som datakonsult samtidigt som jag studerade till magister i Datateknik i Sundsvall.

Zen-buddhism blev sedan mitt huvudintresse och jag har praktiserat zazen sedan dess med Sante Sensei som lärare. Mitt ökade intresse för personlig utveckling och att arbeta för alla varelsers frihet ledde mig in på att studera alternativ information och jag skapade flera olika projekt för att öka medvetenheten om världens tillstånd.

Genom empatisk kommunikation hittade jag ett mycket kraftfullt verktyg för inre och yttre utveckling och studerade ickevålds-kommunikation samt utbildade mig till Zen-Coach med Kåre Langfald som lärare.

mikael.cromsjo